Având o experienţă de peste 17 ani pe piaţa medicală românească, ONIOPTIC şi-a  început activitatea în anul 1997, când familia Preoteasa, consolidează o echipă specializată în  prescrierea, efectuarea şi vânzarea echipamentelor optice. Alcătuită dintr-un personal cu calificare înaltă în domeniul oftalmologic şi de optică medicală, ONIOPTIC a devenit rapid cel mai important şi cunoscut furnizor privat de servicii medicale oftalmologice din Oltenia.

Am ajuns la acest nivel datorită dăruirii profesionale, perseverenţei şi investiţiilor continue în cea mai performantă tehnologie şi, nu în ultimul rând, în personalul medical. Standardele noastre sunt aliniate celor mai bune centre oftalmologice din lume. Bazându-ne pe o tehnică medicală de ultimă generaţie, la noi veţi găsi rezolvare pentru orice afecţiune oftalmologică, cu riscuri minime pentru pacient.

Dorinţa nostră este să oferim clienţilor noştri servicii medicale flexibile, eficiente şi de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor fiecărei persoane. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care îl aplicăm: de la consultaţii oftalmologice, prescripţii şi vânzări de ochelari şi lentile de contact, import de produse de optică medicală, la cele mai complexe investigaţii şi intervenţii de microchirurgie oculară.

Reputaţia ONIOPTIC se datorează în mare parte modului în care sunt trataţi pacienţii de către personalul nostru. Ne-am dorit realizarea unui ambient plăcut, plin de căldură generată de un personal amabil, capabil să răspundă şi să găsească soluţie pentru fiecare pacient în parte. Ne mândrim cu echipă de elită, consolidată de-a lungul celor 17 ani, care a acumulat  în spate multă experienţă şi practică în oftalmologie, preocupată permanent de pregătirea ei profesională.