Cu un centru de execuţie al ochelarilor dotat cu 3 echipamente automate de prelucrare şi montare a lentilelor (2 automate Essilor Kappa şi 1 automat Weco), ONIOPTIC se angajează să asigure purtătorilor de ochelari o vedere perfectă în orice situaţie, oferind lentile inovatoare din sticlă minerală, organică sau fotocromatică, produse de firme renumite în domeniu Zeiss, Essilor, Rodenstock.

Gama de produse ONIOPTIC cuprinde lentile unifocale, bifocale şi progresive de înaltă clasă, precum şi tratamente de calitate şi lentile speciale pentru solicitări diverse:

  Lentile cu tratament antireflex multistrat, cu tratament anti-zgarietura
  Lentile cu tratament oleofob si hidrofob
  Lentile asferice
  Lentile monofocale, bifocale si progresive
  Lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior
  Lentile cu protectie pentru calculator
  Lentile cu indice de refracție mare (foarte subțiri)

Optim – prelucrare Free Form
Avantaj – prelucrare convenţională
Optim Free
Lentilele Optim Free asigura o precizie ridicată accesibilă. Lentilele cu design Free sunt cu până la 10% mai subţiri şi mai uşoare decât lentilele convenţionale.
Avantaj
Gama Avantaj reprezintă soluţia de bază pentru clienţii care nu sunt dispuşi să facă rabat la calitate. Cuprinde o varietate mare de modele: plastic, policarbont şi sticlă, într-o gamă largă de indici
Varianta fotocromatică, Sun Sensors, nuanţe odihnitoare de maro şi gri. Reacţie rapidă şi stabilitate a culorii.

Lentile Progresive Interoptik

Noua generaţie Excelit cu design progresiv îmbunătăţit şi tehnologie Free Form impune un nou standard, pentru vedere naturală şi confort maxim la purtare. Progresivele Excelit sunt fabricate cu tehnologie Free Form, dar se diferenţiază prin gradul de individualizare, parametrii personali ai purtătorului care se iau în calcul la producerea lentilei.

Lentile soare şi sport Interoptik
Gama Sport de la Interoptik sunt lentile personalizate, optimizate perfect pentru ochelarii de soare extracurbaţi sau ramele sport. Sunt lentile unifocale special concepute pentru sport şi soare fabricate folosind tehnologie Free Form şi optimizate pe toată suprafaţa, în funcţie de necesităţile vizuale personale şi rama aleasă.

Materiale şi culori ale lentilelor de soare si sport
Lentilele Sport sunt disponibile într-o gamă largă de indici şi materiale:
SunPolar – lentile pentru soare cu filtru polarizant ce blochează reflexiile strălucitoare orbitoare cauzate de suprafeţe orizontale. Recomandate şoferilor, pescarilor, schiorilor şi celor ce desfăşoară activităţi în aer liber.
DriveWear – Performanţă fotocromatică, filtru polarizant şi efect de mărire a contrastului într-o singură lentilă proiectată special pentru utilizarea în interiorul maşinii (acolo unde lentilele fotocromatice normale îşi pierd din randament).

MATERIALELE DIN CARE SUNT FABRICATE LENTILELE RODENSTOCK – INTEROPTIK

Hi Flex – Flexibil, rezistent la impact, uşor, clar, fără reflexii, durabil, protecţie UV 400, opţiune de colorare, montaj uşor, fără fisuri.
Policarbonat – rezistenţă şi siguranţă. Lentilele din policarbonat sunt lentile cu o foarte bună rezistenţă la impact.
Beneficii:

material extrem de rezistent şi elastic, în special pentru situaţii periculoase, cu risc crescut de lovire;
lentile subţiri şi uşoare pentru confort sporit în purtare;
ideale pentru cei care practică sporturi cu risc de accidentare.

Transitions VI
Lentilele fotocromatice TransitionsVI sunt incolore în înterior şi îşi ajustează culoarea rapid în funcţie de lumina de afară oferind automat nivelul potrivit de culoare.
Beneficiile Transitions VI:

Reduc stralucirile şi intensifică contrastul;
Reduc oboseala şi forţarea ochiului pentru confort vizual îmbunătăţit;
Protecţie 100% împotriva razelor UVA şi UVB;
Protecţie UV 400.
Tratamente
SuperAR ExtraClar oferă o claritate mai mare a vederii:

Reflexii minime;
Vedere clară datorită transmisiei mult îmbunătăţite (peste 99,6%);
Confort ridicat şi claritat;
Nuanţă verzuie, discretă şi stabilă în timp.
SuperAR TopCoat SuperHydrofobic
Datorită stratului TopCoat SuperHydrofobic lentila respinge urmele de apă şi grăsime menţinând suprafaţa lentilei curată. Suprafaţa super-alunecoasă facilitează curăţarea şi întreţinerea lentilei. Tratamentul TopCoat creşte de asemenea transparenţa lentilei şi prelungeşte perioada de viaţă a tratamentului antireflex.
SuperAR Clean asigura o vedere îmbunătăţită şi confort.
SuperAR Clean este un tratament antireflex cu nuanţă verde în 8 straturi cu transmisie peste 99,2% ce include Clean – tratament hidrofobic pentru întreţinere uşoară, care facilitează îndepărtarea murdăriei şi a apei de pe suprafaţa lentilei.
Beneficii dintr-o privire:

Vedere mai bună: claritate a imaginilor şi intensificare a contrastului;
Confort în purtare: reflexii reduse, lentile curate timp mai îndelungat;
Aspect placut: lentilele sunt clare şi mai uşor de curăţat.


Gama Zeiss cuprinde lentile unifocale adaptate la orice nevoie şi pentru orice situaţie. Cele mai noi tehnologii oferă o corecţie optimă a tuturor defectelor de vedere.
Lentile unifocale din plastic denumite Clarlet sunt lentile marcate [Z], care asigura o buna filtrare în domeniul UV. Au o transparenţă mărită, rezistenţă mare la spargere si sunt cu 40% mai uşoare decât lentilele din sticlă cu aceeaşi dioptrie.
Lentilele Clarlet exista si in varianta fotocromatica (sunt incolore in interior si isi ajusteaza culoarea in functie de lumina de afara). Clarlet Transitions maro/gri este lentilă fotocromatică marcată [Z] din material plastic. Are tratamentul de durificare antizgârietură HA inclus. Iluminat, culoare maro sau gri. Protecţie 100% UV. Închiderea şi deschiderea sunt rapide datorită tehnologiei Transitions. Greutate redusă. Absorbţia luminii 15-75%.

Lentile unifocale din plastic exista si in varianta subtiata.

Clarlet 1.6 este lentilă marcată [Z], din material plastic, subţiată. Are indice de refracţie MARIT (lentila este mai subtire decat cea normala cu aceeasi dioptrie). Este lentilă subţire, uşoară, estetică. Tratament de durificare anti-zgârietură HA inclus.
Clarlet 1.67 AS este lentilă marcată [Z], subţiată, din material plastic. Lentilă cu geometrie asferică a suprafeţelor. Este o lentilă subţire, uşoară, estetică, cu aberaţii marginale reduse. Tratament de durificare HA şi filtrare UV 100% incluse. Forma asferică, respectiv atorică conduce la formarea excelentă a imaginii, confort vizual optim, câmp vizual mărit, lentile aplatizate.
Clarlet 1.74 este lentilă marcată [Z], subţiată, din material plastic. Indice de refracţie marit. Este cea mai subţire şi uşoară lentilă din material plastic. Forma asferică a suprafeţei conduce la o lentilă estetică, aplatizată, cu aberaţii reduse la margine, o formare excelentă a imaginii şi confort vizual mărit.
Lentile unifocale din sticla ZEISS sunt recomandate pentru orice nevoi si dioptrii, asigurand o corectie optima a tuturor viciilor de refractie.
Lentilele din sticla exista in varianta normala, Punktal, executate din sticla de calitate ZEISS. Majoritatea lentilelor din sticla ZEISS sunt recomandate cu tratament antireflex.
Lentila Punktal 1.6 este o lentilă subţiată, din sticlă, marcată [Z] de calitate Zeiss. Are indice de refracţie MARIT (lentila este mai subtire decat cea normala cu aceeasi dioptrie). Are un aspect deosebit de frumos si un efect deosebit în formarea imaginii. Se recomandă tratament antireflex.
Gama lentilelor Zeiss cuprinde si lentila Uropal 1.6 care este o lentilă marcată [Z] din sticlă subţiată. Are indice de refracţie MARIT (lentila este mai subtire decat cea normala cu aceeasi dioptrie). Are culoare uşor spre topaz (maro deschis), colorat în materia primă. Are nuanţă deosebit de frumoasă. Lentilele Uropal sunt uşoare, estetice, subţiri, cu efect de mărire a contrastului dintre culori. Sunt indicate persoanelor care lucrează timp îndelungat la calculator sau în medii iluminate artificial. Aceste lentile pot fi folosite şi pentru ochelari cu purtare permanentă nu doar în faţa monitorului. Se recomandă tratament antireflex.

Pentru dioptrii foarte mari sunt lentilele cu indici de refractie crescuti:

Tital 1.7 este lentilă subţiată, marcată [Z], din sticlă cu indice de refracţie MARIT (lentila este mai subtire decat cea normala cu aceeasi dioptrie). Din cauza reflexiei mari, se recomanda numai cu tratament antireflex. Este o lentilă subţire şi estetică.
Lantal 1.8 este Lentilă subţiată marcată [Z], din sticlă, cu indice de refracţie mărit (lentila este mai subtire decat cea normala cu aceeasi dioptrie). Este o lentila indicată pentru miopie mijlocie şi mare. Din cauza reflexiei mărite se recomandă numai cu tratament antireflex.
Lantal 1.9 este Lentilă subţiată marcată [Z], din sticlă cu cel mai ridicat indice de refracţie. Cea mai subţire lentilă din sticlă minerală. Indicată pentru miopie mijlocie şi mare. Din cauza reflexiei mărite se recomandă tratament antireflex.
Lentile unifocale sticla fotocromatica
Umbramatic 1.5 SB maro este lentilă marcată [Z], fotocromatică din sticlă (se inchide si se deschide in functie de intensitatea luminii). Absorbţia luminii 15-70%. SB – închidere culoare maro.

LENTILELE BIFOCALE ZEISS
Lentilele bifocale se pot fabrica atat pe sticla minerala (sticla) cat si pe sticla organica (plastic). Se pot comanda cu tratament antireflex, cu stratul Hidro-oleofob (pt intretinerea lentilei), colorate sau heliomate/fotocromice si cu Transitions VI.
Segmentul cu dioptria pentru vedere la aproape este aproape invizibil datorita formei speciale, usor curbata in partea superioara.
Variantele de lentile fotocromatice, atat din sticla cat si din material plastic sunt disponibile cu inchidere doar in culoarea maro, ambele asigurand o protectie 100% UV.

LENTILELE PROGRESIVE ZEISS

Lentilele progresive Carl Zeiss pot fi clasificate in patru mari grupe:

GRADAL CLASSIC
GRADAL PLUS
GT2 3D
GRADAL INDIVIDUAL EYEFIT
Cele 4 generatii de lentile progresive Zeiss ofera solutia potrivita pentru orice pacient, pentru orice cerinte impuse de rama de ochelari sau pentru orice performante vizuale solicitate. Calitatea deosebita si tehnica de varf se reflecta in fiecare dintre lentilele progresive Zeiss. Fiecare lentila are un design ADN, inovatie Zeiss, care include 6 caracteristici speciale care aduc unicitate lentilelor progresive si confort vizual purtatorului:

Inset variabil;
Simetrie orizontala;
Minimizarea aberatiilor de ordin superior;
Parametri de design Zeiss;
Amprenta Zeiss pe design;
Precizia tehnologiei FreeForm Zeiss.
1. Lentilele progresive clasice GRADAL CLASSIC se caracterizeaza prin:

100% acomodare garantata, datorita designului ADN Zeiss, o vedere buna si confortabila la apropiere si la distanta.
Datorita progresiei standard sau scurte se pot alege orice tipodimensiuni de rame de ochelari.
2. Lentilele progresive moderne GRADAL PLUS asigura un confort vizual crescut prin zone vizuale largi la apropiere, intermediar si distanta.
In plus fata de GRDAL CLASSIC aceste lentile ofera:

acomodare usoara;
campuri vizuale cu 30% mai largi prin comparatie cu lentilele progresive traditionale.
3. Lentilele progresive avansate GT2 3D garanteaza un confort vizual maxim, pentru orice dioptrie.
In plus fata de lentilele GRADAL PLUS ele ofera:

perceptie tridimensionala optima prin interactiunea perfecta dintre lentile si ochi;
campuri vizuale cu 40% mai largi in comparatie cu lentilele progresive traditionale;
acomodare instantanee.
4. Lentilele progresive individualizate GRADAL Individual EYEFIT garanteaza confort vizual maxim si stres vizual minim.

LENTILELE DE SOARE SI POLARIZANTE
Combinatia unica dintre culorile Zeiss Skylet cu un filtru polarizant orizontal face ca aceste lentile sa prezinte solutia perfecta pentru o grupare mare de purtatori, de la conducerea autoturismului la sporturi nautice, de la pescuit la sporturile de iarna, in special schi. Culorile Skylet au un efect de marire a contrastului dintre culori datorita filtrarii partiale a radiatiei albastre din lumina. Mare parte a cestei lumini este polarizata vertical. Exista trei nuante ale culorii maro pentru culorile Skylet, fiecare cu proprietatile si recomandarile ei.
Paleta de culori disponibile pentru lentilele de soare si polarizante Zeiss sunt:

Maro-roscat 70% recomandata pentru iluminari mijlocii si sport;
Maro 80% recomandata pentru conducatorii auto;
Maro 90% recomandata pentru sport si in conditii de iluminare puternica.
Verde 85%
Gri 85%
TRATAMENTE APLICATE LENTILELOR ZEISS

LotuTec – cel mai performant tratament antireflex pentru lentilele Zeiss marcate, din material plastic. Tratamentul LotuTec contine:

tratament de durificare anti-zgarietura realizat prin bombardare cu nanoparticule
tratament antireflex in 7 straturi cu nuanta albastru-verzui deosebit de placuta si aspectuoasa, care confera lentilei transparenta maxima
tratament hidrofob-oleofob care reduce la minim aderenta picaturilor de apa si a murdariei pe suprafata lentilei si usureaza curatirea acesteia
tratament antistatic care impiedica depunerea prafului pe suprafata lentilei.
Super ET – tratament antireflex foarte performant, in 6 straturi, cu nuanta verzuie, care include si tratament Clean-Coat (hidrofob-oleofob) pentru o intretinere usoara a lentilei. El se aplica pe lentilele Zeiss marcate, din material plastic si sticla minerala.
Gold ET – tratament antireflex in 3 straturi, cu o nuanta maro-aurie. Se recomanda pentru ramele maro-aurii. Se aplica pe lentilele Zeiss marcate din material plastic si sticla minerala.
ET – tratament antireflex monostrat cu nuanta albastruie. Se aplica pe lentilele din sticla minerala si material plastic.


O lentilă adaptată pentru toate nevoile.
Gama Essilor cuprinde lentile unifocale adaptate la orice nevoie şi pentru orice situaţie. Cele mai noi tehnologii oferă o corecţie optimă a tuturor defectelor de vedere.
Essilor Anti-Fatigue
Un nou suflu pentru ochi.
Lentilele Essilor Anti-Fatigue sunt lentile « cu care te simţi bine », oferind o corecţie vizuală optimă. Sunt concepute pentru a preveni şi a diminua oboseala vizuală. Mai puţin efort, mai mult confort!

Lentile progresive ESSILOR
De la lentila progresivă simplă la cea 100% personalizată, gama Varilux are câte o soluţie pentru toate nevoile.
Lentilele progresive sunt acele lentile care permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape). Lentilele progresive au un camp de progresie ingust, mediu sau larg, in functie de performanta lentilelor si sunt folosite pentru toate distantele, avand un aspect cosmetic foarte palcut datorita design-ului si a faptului ca tranzitiile dintre campurile de progresie sunt invizibile.

Essilor Multivision & Essilor Multivision Short
Lentila de intrare în gamă progresivelor
Au un design de calitate şi bine calculat, care se adaptează oricărei prescripţii de presbiopie, asigurand :
Confort sporit pentru orice distanţă
Adaptare uşoară:
Pentru toti presbiopii (în special în cazul primei perechi de lentile progresive) indiferent de activitate sau ocupaţie.

Varilux Liberty & Varilux Liberty Short
Lentile de marcă pentru toată lumea
Varilux Liberty este o lentilă progresivă ce oferă o performanţă vizuală perfectă, indiferent de distanţă. Calitatea optică este asigurată de un design inovator, adaptat la toate distanţele.

Varilux Ellipse Advans
Când moda şi prezbitismul se întâlnesc…
Varilux Ellipse Advans este o lentilă progresivă ce răspunde dorinţei pacientului de a purta rame de mici dimensiuni.
Pacientul alege ramele care ii plac, beneficiind de întregul confort vizual Varilux.
Varilux Ellipse Advans înseamnă:

Vedere la distanţă extra largă pentru a oferi un confort ideal.
Vedere de aproape accesibilă rapid, ce restituie un larg câmp de vedere cu rame de mici dimensiuni.
Tehnologie de vârf în slujba vederii dumneavoastră.

Varilux Comfort Advans
Cea mai vândută lentilă progresivă din lume
Varilux Comfort este o lentilă progresivă care conferă celui care o poartă o vedere naturală datorită designului său brevetat, ce respectă ergonomia vizuală. Oferă un câmp larg pentru vederea de aproape. Varilux Comfort răspunde aşteptărilor prezbiţilor care vor să aibă o vedere clară şi o adaptare uşoară şi rapidă.

Varilux Physio 2.0 & Varilux Physio 2.0 Short
Perceperea detaliilor, a texturilor şi a imaginilor este optimizată, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.
Noile lentile progresive iau în calcul variaţiile pupilei dumneavoastră. Astfel, beneficiaţi de o Vedere de Înaltă Rezoluţie, chiar şi în condiţii de luminozitate slabă.
Performanţele optice sunt astfel optimizate indiferent de distanţă şi de lumină :

Precizia detaliilor;
Perceperea detaliilor, a texturilor si a imaginilor este optimizata chiar si in conditii de luminozitate slaba;
Restituirea contrastelor: stralucirea si viata culorilor sunt redate perfect;
Campuri largi: campurile vizuale sunt eliberate.

Varilux Physio 2.0 f-360°
O nouă eră a vederii de înaltă rezoluţie
Varilux Physio f-360° este o lentila apreciată de milioane de purtători din întreaga lume. Varilux Physio 2.0 f-360° deschide o nouă eră a vederii de înaltă rezoluţie. Ştiind că fiecare persoană îşi poartă ochelarii într-un mod personal şi dorind să ofere un plus de confort persoanelor cu prezbitism, Varilux Physio 2.0 f-360° ia în considerare, nu numai corecţia, ci şi condiţiile de purtare ale fiecăruia.
Cu Varilux Physio 2.0 f-360°, cei ce au prezbitism profită de o vedere cu un plus de contrast pentru şofatul la căderea întunericului sau pe timp de noapte, când citesc la lumină slabă sau când citesc articolele din ziar cu scris mic. Beneficiaţi de o vedere de înaltă rezoluţie, îmbunătăţindu-vă calitatea vederii pe baza propriului mod de a purta ochelarii.
Rezultatul: Profitaţi de : +30% contrast
+30% câmp vizual
+30% confort vizual

Varilux Ipseo
Lentila 100% personalizată pentru o vedere unică
Vederea dumneavoastră este unică ! Fiecare are un comportament vizual care îi este propriu: unele persoane au tendinţa să-şi întoarcă mai mult capul (headmover) sau dimpotrivă să-şi mişte mai degrabă ochii (eyemover).Pentru a se adapta perfect la diferitele necesităţi vizuale, a fost creata lentila Varilux Ipseo, lentile progresive revoluţionare şi inovatoare, pentru un echilibru deplin.

Materiale din care sunt fabricate lentilele ESSILOR
Materialul din care sunt fabricate lentilele poate fi de origine minerală (STICLA) sau organică (PLASTIC). El determină caracterisiticile importante ale lentilei, adică: greutatea, grosimea şi rezistenţa la zgârieturi.
Aceste materiale pot fi:
Airwear
O lentilă uşoară şi rezistentă la şocuri pentru siguranţă deplină
Un material adaptat la toate corecţiile, ideal pentru echipamentele folosite în situaţii de risc. Este indispensabil pentru copii. Materialul Essilor Airwear din policarbonat oferă posibilitatea de a avea lentile foarte rezistente, uşoare şi confortabile.
Lineis
Un sistem de performanţă high-tech dedicat ametropiilor avansate
Lentila este ultra subţire şi ultra plană, ceea ce permite un confort şi o estetică de neîntrecut. Lineis nu se recomandă pentru monturile fără ramă şi cu fir.
Orma
Essilor Orma este materialul organic clasic din gama Essilor şi este disponibil intre-o plaja larga de dioptrii.
Ormix
O lentilă subţire şi confortabilă pentru corecţiile mici şi medii
Essilor Ormix oferă posibilitatea de a obţine lentile cu 20% mai subţiri decât lentilele Orma, pentru ochelari mai estetici. Este potrivit pentru orice montură, fără ramă, cu fir sau plastic.
Stylis
Eleganţa unei lentile plane şi subţiri
Eficient chiar şi pentru dioptriile mici, materialul Essilor Stylis oferă posibilitatea de a obţine lentile foarte frumoase: foarte fine şi estetice pentru o calitate perfectă a vederii. Este potrivit pentru orice montură, fără ramă, din nylon sau metal.
Transitions
Lentile fotocromice mai performate ca niciodată
Lentilele cu tentă variabilă Transitions aduc o diminuare mai mare a reflexiilor orbitoare pentru o vizibilitate mult mai bună. Aceste lentile trebuie purtate când vă expuneti razelor soarelui (activităţi în aer liber, sport sau de recreere în aer liber).

Protecţie solară
Gama de lentile solare Essilor oferă multe soluţii în materie de protecţie solară şi o redare naturală a culorilor.
Physio Tints
O percepere mai naturală a culorilor
Lentilele Physio Tints, o gamă completă de nuanţe alese care ajta în perceperea culorilor, atenuează luminozitatea din jur, respectând perceperea naturală a culorilor.
Nuanţele deschise (clasele 00 şi 1) permit o diminuare a oboselii vizuale cauzată de lumina artificială a neoanelor şi a ecranelor calculatoarelor (cu condiţia să fie asociate cu un tratament antireflex).
Nuanţele intense (clasele 3 şi 4) oferă o bună protecţie împotriva luminii orbitoare a soarelui, mai ales pe materialul Orma.
Transitions VI
Lentile fotocromice mai performate ca niciodată
Lentilele Transitions VI sunt lentile fotocromice care oferă o vedere perfectă în orice situaţie.
În interior, lentilele oferă o claritate perfectă şi sunt aproape transparente.
În exterior, la soare, lentilele devin la fel de închise ca lentilele de soare de categoria 3, pentru o protecţie sporită. Adaptarea se face rapid.
Avantaje:

Păstrarea sănătăţii ochilor.
Calitatea îmbunătăţită a vederii.
Confort vizual sporit.
Lentile Polarizante Xperio
Experienţă nemaiîntâlnită în aer liber
Xperio, lentilele polarizate de soare de la Essilor, va pot ajuta sa va bucurati de soare si în acelaşi timp să observaţi toate detaliile în perfectă claritate şi fără să fiţi deranjati de lumini orbitoare nedorite.
Lentilele Xperio:

Asigură protecţie 100% UV
Protejează împotriva luminii orbitoare periculoase si deranjante
Îmbunătăţeşte contrastul
Vă puteti bucura de culori naturale şi autentice
Elimină reflecţiile de pe interiorul lentilei în cazul alegerii tratamentului Crizal Sun
Efectul anti-orbire pentru mai multă siguranţă
Vedere clară – culori naturale

Tratamente
Prin aplicarea pe suprafaţa lentilei, tratamentul creşte confortul vizual şi protejează lentila de factori ce pot afecta claritatea vederii. Aceste tratamente sunt:
SUPRA
Durata de viaţă prelungită a lentilei.
Tratamentul Supra extinde durata de viaţă a lentilelor asigurând o protecţie bună împotriva zgârieturilor. Stratul rezistent la zgârieturi este aplicat pe ambele suprafeţe ale lentilei.
Trio Clean
Tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu şi oleofob. Recomandat pentru toată lumea in special pentru cei ce muncesc in faţa ecranului şi cei ce conduc noaptea.
Crizal Sun
Tratamentul ideal pentru ochelarii de soare şi lentilele Transitions
Crizal Sun este combinaţia perfectă între un strat dur, un strat hidrofob pe ambele suprafeţe ale lentilei şi tratament antireflex multiplu pe suprafaţa concavă.
Datorită culoii sale discrete de reflex, acest tratament se potriveşte mai ales pentru ochelarii de soare şi lentilele Transitions. Astfel, ochelarii rămân curaţi pentru mai mult timp, sunt mai uşor de curăţat şi mai transparenţi.
Crizal Easy
Tratament cu efect de durificare, antireflex multiplu, şi cu strat hidrofob – oleofob eficient, care împiedică impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.
Crizal Alizé +
Performanţă pură, claritate pură, transparenţă pură
Tratament de înaltă performanţă cu efect de durificare, antireflex multiplu, antistatic şi cu strat hidrofob – oleofob super eficient, care împiedică efectiv impurităţile şi murdăria să adere pe lentile.
Antireflexul anti-murdărie de referinţă, recomandat tuturor, este de asemenea recomandat în special pentru lucrul în faţa monitorului şi pentru şofatul pe timp de noapte. Tratamentul Crizal Alizé oferă o calitate a vederii ireproşabilă, mai puţină murdărie şi o curăţare mai uşoară.
Crizal Forte
Un concentrat de tehnologii pentru o vedere mai clară
Tratamentul premium care permite cea mai bună claritate a vederii, rezistentă în timp. Este la fel de dur ca un tratament pe sticlă minerală, are cea mai bună eficienţă hidrofobică şi oleofobică , efect antistatic şi antireflex multiplu super performant.
Lentilele rămân mult mai curate în timpul utilizării şi se şterg mult mai uşor, asigurând un confort şi un aspect inegalabil. Rezultat al nanotehnologiei, tratamentul Crizal Forte constă în suprapunerea mai multor straturi ultrafine pe suprafaţa lentilei. Fiecare strat are un rol în performanţa finală a lentilei.
Optifog
Optifog cea mai buna si cea mai durabila protectie impotriva aburirii lentilelor.
Optifog se poate utiliza de catre oricine are probleme cu aburirea ochelarilor, si se poate aplica pe toate tipurile de lentile.
Rezultatul: Nici o distorsiune si nici o pierdere de contrast.