Pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor dumneavoastră, Centrele oftalmologice ONIOPTIC oferă un sistem integrat şi complet de diagnostic şi tratament oftalmologic.

Astfel puteţi beneficia atât de consultaţii de specialitate, dar şi de cele mai complete investigaţii şi explorări funcţionale oculare, în care evaluarea imagistică ne permite un diagnostic oftalmologic rapid, cu tratament şi rezultate oferite în cel mai scurt timp. Datorită tehnologiei de vârf din dotare, Centrul de chirurgie ONIOPTIC completează gama serviciilor medicale oferite, prin posibilitatea efectuării celor mai avansate şi complexe tehnici de microchirurgie oculară. 

Activând în domeniul îngrijirii vederii, în numele eleganţei, punem  la dispoziţia pacienţilor noştri o paletă largă de rame şi lentile pentru ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact prin magazinele de optică medicală, unde clienţii noştri sunt aşteptaţi de o echipă dinamică care-şi propune să fie permanent la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. 

Credem în îmbunătăţirea continuă a serviciilor medicale oferite, printr-o comunicare permanentă cu pacienţii noştri pentru satisfacerea nevoilor acestora !