Servicii Optică

 

                                                  Centrul de execuţie ochelari ONIOPTIC

 

Toate centrele sunt echipate cu aparatura de inalta tehnologie pentru examenul oftalmologic, la care se adauga o gama variata de rame moderne pentru ochelarii de vedere, ochelari de soare si sport, putand opta pentru modele deosebite din colectiile Silhouette, Swarovsky, Dior, Boucheron, Calvin Klein, Adidas, Porsche Design, Adidas, Nike, Voque, Cloé si nu numai.
Ofera experienta unica a unui mediu sofisticat, elegant si luxos, cu un spectru complet de servicii personalizate, cu echipamente tehnice deosebite si o atmosfera calda, primitoare.
Din acest motiv, la scurt timp de la înfiinţare, ONIOPTIC ajunge să fie cel mai bun centru din ţară în prescrierea şi efectuarea ochelarilor progresivi (premiul Essilor, septembrie 1998).
Din dorinta de a fi cât mai competitivi pe piaţa de vânzare a materialelor optice şi de a oferi clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate la preţuri cât mai mici, în 1998 ONIOPTIC devine importator de produse optice din Italia, Franţa, Germania şi SUA.
Din 2000, odată cu încheierea unui parteneriat cu Firma Fielmann din Germania, ONIOPTIC se transformă într-un furnizor important în România de articole optice dedicate corecţiei vederii, oferind produse şi servicii în conformitate cu nevoile fiecărei persoane. Colecţiile de ochelari „Made in Italy” sau „Made in Germany”, oferă distincţie, atât persoanelor mature, cât şi copiilor, prin respectarea unui set de valori primordiale: calitate şi confort la un preţ accesibil. Pentru femei sau pentru bărbaţi, pentru fetiţe sau băieţi, reprezintă o reflectare evidentă a personalităţii, a bunului gust şi nu în ultimul rând, a stilului de viaţă, fiind în pas cu tendinţele modei şi beneficiind de marele avantaj al preţului competitiv.PRODUSE

Brandurile de ochelari produsi de către renumita firmă italiană Area:
 
Oliviero Contini - colecţia de ochelari de soare şi vedere “OLIVIERO CONTINI” reprezintă adevăratul stil clasic Italian “Italian Classic” cu forme tradiţionale şi elegante şi o atenţie deosebită la cele mai mici detalii. Liniile prelate ale colecţiilor pentru femei sunt acoperite cu lacuri fine şi încrustate cu cristale Swarovski.

KActor - brand inspirit de lumina rece, intensă şi glacială. Cu forme pătrate , atât pentru ochelarii de vedere, cât şi pentru cei de soare, formele unisex sunt perfecte pentru generaţia tânără, inovatoare şi provocatoare. Colecţia se deosebeşte prin combinaţia de materiale si tehnologie, ca şi prin culorile glaciale şi metalice.
 
Rame diverse, din cele mai bune material, produse de firme consacrate, modele 2010-2011, comandate la cele mai renumite expoziţii de optică din Europa (Mido - Milano Italia, şi Silmo - Paris):

Ochelari de soare, cu lentile cu absorbtie maxima de UV,  lentile polarizate, Certificate de origine a producătorului.

Cu un centru de execuţie al ochelarilor dotat cu 3 echipamente automate de prelucrare şi montare a lentilelor (2 automate Essilor Kappa şi 1 automat Weco), ONIOPTIC se angajează să asigure purtătorilor de ochelari o vedere perfectă în orice situaţie, oferind lentile inovatoare din sticlă minerală, organică sau fotocromatică, produse de firme renumite în domeniu (Zeiss, Essilor, Rodenstock).

Gama de produse ONIOPTIC cuprinde lentile unifocale, bifocale şi progresive de înaltă clasă, precum şi tratamente de calitate şi lentile speciale pentru solicitări diverse:

  • Lentile cu tratament antireflex multistrat, cu tratament anti-zgarietura
  • Lentile cu tratament oleofob si hidrofob
  • Lentile asferice
  • Lentile monofocale, bifocale si progresive
  • Lentile progresive pentru munca de birou, lentile de interior
  • Lentile cu protectie pentru calculator
  • Lentile cu indice de refractie mare (foarte subtiri

Şi, nu în ultimul rând, pentru satisfacerea tuturor nevoilor şi pretenţiilor clienţilor noştri, lentilele de contact (de corecţie, sferice, torice şi estetice) şi accesoriile diverse completează oferta noastră.

Accesorii pentru ochelari - tocuri, lavete, solutii de curatare, lantisoare.

Alte accesorii: pansamente sterile, ocluzoare, servetele dezinfectante pentru toaleta ochiului operat, lupe maritoare, etc.

Lacrimi artificiale, unguente si multivitamine pentru afectiunile oculare.

Şi pentru că aceste nevoi sunt în permanentă schimbare, depunem toate eforturile pentru a sustine acest ritm.