DC-3 Atasament Aparat foto digital pentru SL-D Series
Noul DC-3 Atasament integrat Aparat foto digital este sistemul profesional de fotografie superbă lampă cu fantă. Conceput pentru a lucra exclusiv cu Topcon lui SL-D lămpi cu fantă Seria Digital, DC-3 oferă o mai bună rezoluţie de 8 megapixeli, pentru imagini clare, precise, video, precum şi documentaţia cea mai bună calitate digitală.


DC-3 pot fi montate cu usurinta in drumul optic de orice D Lampa cu fanta Topcon Series. Cablare şi conexiuni interne a crea un aspect îngrijit, ordonat în timp ce pe joystick omni-directional cu blitz încorporat de activare eliberează mâna operatorului celelalte pentru o pozitionare usoara pacient.

Toate setările de pe DC-3, inclusiv sensibilitatea ISO şi dimensiunea imaginii, etc, sunt conduse de software, ceea ce face de captare a imaginii şi manipulare extrem de rapid si simplu. Nu există controale pe corpul aparatului foto în sine, creând astfel un aspect curat, modern.

În plus faţă de imagini statice, DC-3 poate captura imagini video de dinamic, care sunt utile în amenajare lentile de contact, colorare cu fluoresceina şi alte proceduri de diagnostic.

DC-3 pot fi utilizate cu sau fără bliţ. Un ataşament flash este disponibil în cazul în care DC-3 este folosit pe SL-D7 sau SL-D8Z modele de lampă cu fantă.


Caracteristici cheie
8 imagistica megapixeli pentru imagini clare, clare şi documentaţie de înaltă calitate digitală
Ataşamentul deplin integrate pentru un aspect îngrijit, neaglomerat
EASY CAPTURE, cu buton de navigare pe lampă cu fantă
Toate setările sunt conduse de software
Surprinde imagini statice sau imagini dinamice filme