ONIOPTIC – 20 de ani de evoluţie continuă

O vedere clară reprezintă una dintre cele mai importante cerinţe ale vieţii omului zilelor noastre, implicat în activităţi tot mai intense şi susţinute. Consultând zilnic zeci de pacienţi, am învăţat că cel mai important lucru este înţelegerea nevoilor fiecărei persoane, ceea ce în domeniul oftalmologic înseamnă o calitate a vederii devenită necesitate, cerinţă fundamentală şi indispensabilă în asigurarea calităţii vieţii. Noi, echipa ONIOPTIC, am făcut din grija şi preocuparea pentru sănătatea vederii un adevărat ţel, o vocaţie pe care o slujim cu credinţă şi devotament zi de zi de peste 20 ani. Cunoscută pe piaţa medicală românească încă din 1996 sub forma brandului ONIOPTIC, firma noastră a fost creată pentru a răspunde unei nevoi fundamentale ale omului: nevoia de a vedea!!!

Condusă de o echipă tânără şi dinamică, compania confirmă stabilitate pe piaţa medicală prin înfiinţarea, în scurt timp, a unui lanţ de cabinete oftalmologice şi optici medicale dotate cu cele mai moderne echipamente şi în care lucrează personal supra-specializat în acest domeniu şi la curent cu ultimele noutăţi prezentate la congresele, expoziţiile şi întrunirile internaţionale. Astfel, în ultimii ani, firma noastră a deschis noi centre în Târgu Jiu, Piteşti, Slatina şi Craiova.

Din 2000, odată cu încheierea unui parteneriat cu Firma Fielmann din Germania şi a altor producători italieni, compania noastră devine un furnizor important în România de articole optice dedicate corecţiei vederii, oferind produse şi servicii în conformitate cu nevoile fiecărei persoane.

Colecţiile de ochelari „Made in Italy” sau „Made in Germany” sunt dedicate atât persoanelor mature, interesate de confort şi distincţie, dar şi copiilor, orice model al gamei fiind expresia unui proces elaborat de design şi al unei permanente inovaţii. Celebritatea ochelarilor noştri se datorează respectării unui set de valori primordiale: calitate şi confort la un preţ accesibil. Pentru femei sau pentru bărbaţi, pentru fetiţe sau băieţi, reprezintă o reflectare evidentă a personalităţii, a bunului gust şi nu în ultimul rând, a stilului de viaţă, fiind asortaţi cu tendinţele de modă ale momentului şi beneficiind de marele avantaj al preţului competitiv.

Responsabilitatea profesională şi preocuparea pentru satisfacţia clienţilor noştri, devenită una dintre obiectivele principale ale organizaţiei, n-au îndrumat acţiunile spre achiziţionarea celei mai performante tehnologii de diagnostic oftalmologic (tomograf în coerenţă optică-primul achiziţionat în ţară, angiofluorograf, perimetre computerizate, microscop specular, echograf oftalmologic, biometru, tonometre non-contact, auto-keratorefractometre, foroptere computerizate) care ne permit nu numai diagnosticarea cât mai precoce a bolilor oftalmologice, dar şi dispensarizarea acestora, cu urmărirea evoluţiei lor sub tratamentul prescris (glaucom, retinopatie diabetică, cataractă, boli de retină şi ale nervului optic).

Activitatea companiei s-a dezvoltat şi diversificat semnificativ în 2005 prin înfiinţarea unui compartiment chirurgical de corecţie a defectelor de vedere (viciilor de refracţie), dotat cu un echipament ultraperformant reprezentat de Laserul Excimer Zeiss, a topografului şi pahimetrului cornean. Prin aceste metode de ultimă generaţie care corectează definitiv defectele de vedere, putem să venim în întâmpinarea clienţilor noştri care-şi doresc o vedere perfectă, fără a purta ochelari sau lentile de contact.

La început de an 2010 ne mândrim cu inaugurarea celui mai modern centru de chirurgie oftalmologică din ţară, unde, pe lângă aparatura de cel mai înalt nivel tehnologic pe plan mondial, lucrează o echipă tânără şi dinamică, specializată prin cursuri în străinătate. Astfel, centrul nostru chirurgical devine unic în Oltenia pentru intervenţiile pe retină şi vitros, ca şi pentru cataractă, glaucom şi degenerescenţa maculară.

Competenţa profesională a angajaţilor este un alt aspect central al companiei, urmărindu-se constant recrutarea celor mai buni oameni, perfecţionarea continuă, construirea unei echipe cu adevărat eficiente, de profesionişti ai vederii şi asigurarea unui mediu de lucru motivant.

Creşterea calităţii şi complexităţii produselor şi serviciilor noastre, oferirea lor într-un sistem integrat, continuu îmbunătăţit (prestarea de servicii medicale oftalmologice din cele mai complexe-consultaţii, intervenţii chirurgicale, consultanţă pentru sănătatea vederii, produse optice moderne), reprezintă scopul activităţii noastre, pentru oferirea unei soluţii cât mai eficiente la solicitările clienţilor ONIOPTIC.

Ţelul ONIOPTIC

O – orientare către pacient
N – nevoie vizuală satisfăcută
I – investiţie în calitatea vederii
O – optică performantă
P -permanentă dezvoltare
T -tehnologie avansata
I -implicare socială
C -colaborator de încredere

Dr. Preoteasa Dana,
Medic primar oftalmolog
Centrul de chirurgie oftalmologică ONIOPTIC

ONIOPTIC - 20 de ani de evoluţie continuă

Programează-te

pentru a beneficia de servicii oftalmologice de excepție