Consultații

Daca sunteti pentru prima data la o consultatie in clinica noastra este indicat sa aduceti istoricul medical oftalmologic, toate informatiile pe care inca le mai aveti sau macar ultima pereche de ochelari. De asemenea, daca suferiti de anumite boli despre care ati fost informat ca afecteaza ochii, este bine sa aveti la dumneavoastra informatiile primite de la medicii specialisti si medicatia recomandata.

Daca sunteti deja pacientul clinicii noastre, toate informatiile medicale se afla deja in baza noastra de date, nu este nevoie sa aduceti nimic.

Durata unei consultatii depinde de afectiunea de care suferiti. Un consult oftalmologic de rutina dureaza 20 min. In cazul in care sunt necesare alte investigatii, medicul oftalmolog sau asistenta va vor explica pasii si durata, in cadrul consultatiei. Totusi, este bine sa va rezervati minim o ora pentru aceasta. Tratam fiecare pacient in functie de nevoile sale, de aceea exista situatii in care, din motive obiective, trebuie sa dedicam mai mult timp unui pacient. Daca se intampla sa fiti in sala de asteptare si sa trebuiasca sa asteptati, ne cerem scuze si va rugam sa aveti rabdare, si dumneavoastra veti fi tratat/a cu maxima atentie atunci cand veti fi in cabinet.

In timpul consultatiei se va efectua o keratorefractometrie computerizata si masurarea tensiunii intraoculare de catre asistenta, apoi se va evalua acuitatea vizuala si se va prescrie corectie optica (ochelari sau lentile de contact), daca este nevoie.

In cadrul consultatiei se efectueaza un examen biomicroscopic al polului anterior si posterior al ochilor. Exista situatii cand examinarea fundului de ochi se poate efectua fara picaturi de dilatare, cu ajutorul unei lentile speciale. Medicul apreciaza daca administrarea picaturilor de dilatare este necesara. De asemenea, se poate efectua un test lacrimale daca este necesar.

Daca, pentru stabilirea diagnosticului, medicul va avea nevoie de investigatii suplimentare, acestea se pot efectua in clinica, costurile acestora nefiind incluse in costul consultatiei.

In cazul in care pentru consult este nevoie de administrarea unor picaturi pentru dilatare, trebuie sa stiti ca vederea va va fi afectata pentru cateva ore, ca atare nu va recomandam sa conduceti.

CONSULTAȚII ADULȚI

Echipa ONIOPTIC abordează integrat diagnosticul complet şi tratamentul oftalmologic minim invaziv, oferind pacienţilor noştri cea mai completă gamă de servicii medicale din oftalmologie.

CONSULTAȚII COPII

Într-un ambient confortabil, având la îndemână posibilităţi de examinare blânde și potrivite,, medicii nostri pot depista şi prescrie tratament pentru orice afecţiune a copilului dumneavoastră, chiar din primele zile de viaţă

CONSULTAȚII CAS

Ne dorim ca serviciile oftalmologice de cea mai bună calitate să fie accesibile tuturor. Astfel, Onioptic oferă consultații decontate de CNAS. Vă rugăm să consultați lista actelor necesare , datele de contact și programul medicilor

Consultații lentile de contact moi

Consultații lentile de contact dure

Programează-te

pentru a beneficia de servicii oftalmologice de excepție