Optică

Centrul de execuţie ochelari ONIOPTIC

Toate centrele sunt echipate cu aparatură de înaltă tehnologie pentru examenul oftalmologic, la care se adaugă o gamă variată de rame moderne pentru ochelarii de vedere, ochelari de soare și sport.
Oferă experiența unică a unui mediu sofisticat, elegant și luxos, cu un spectru complet de servicii personalizate, cu echipamente tehnice deosebite și o atmosfera calda, primitoare.
Din acest motiv, la scurt timp de la înfiinţare, ONIOPTIC ajunge să fie cel mai bun centru din ţară în prescrierea şi efectuarea ochelarilor progresivi – premiul Essilor, septembrie 1998.
Din dorința de a fi cât mai competitivi pe piaţa de vânzare a materialelor optice şi de a oferi clienţilor noştri produse de cea mai bună calitate la preţuri cât mai mici, în 1998 Onioptic devine importator de produse optice din Italia, Franţa, Germania şi SUA.

Din 2000, odată cu încheierea unui parteneriat cu Firma Fielmann din Germania, ONIOPTIC se transformă într-un furnizor important în România de articole optice dedicate corecţiei vederii, oferind produse şi servicii în conformitate cu nevoile fiecărei persoane. Colecţiile de ochelari „Made in Italy” sau „Made in Germany”, oferă distincţie, atât persoanelor mature, cât şi copiilor, prin respectarea unui set de valori primordiale: calitate şi confort la un preţ accesibil. Pentru femei sau pentru bărbaţi, pentru fetiţe sau băieţi, reprezintă o reflectare evidentă a personalităţii, a bunului gust şi nu în ultimul rând, a stilului de viaţă, fiind în pas cu tendinţele modei şi beneficiind de marele avantaj al preţului competitiv.

Rame pentru ochelari

Lentile pentru ochelari

Ochelari de soare

Lentile de contact

Produse de îngrijire

Programează-te

pentru a beneficia de servicii oftalmologice de excepție