Spital

INTERVENȚII REFRACTIVE PENTRU CORECȚIA VICIILOR DE REFRACȚIE

În clinica noastră folosim metode multiple de corecţie, adaptate fiecărui ochi în parte, ţinând cont de particularităţile refractive, biometrice şi pahimetrice. Drept urmare, pacienții nu mai sunt nevoiti să poarte ochelari de vedere.

INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ PENTRU CATARACTĂ

Operaţia pentru cataractă se efectuează prin tehnica facoemulsificării, cu ajutorul sondei „Ozil” adaptată aparatului nostru, care ghidează intervenţia chirurgicală şi care permite utilizarea unei anestezii locale sub formă de instilaţii sau injecţie perioculară.

INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ PENTRU GLAUCOM

În Centrul de chirurgie oftalmologică Onioptic intervenţiile chirurgicale pentru glaucom sau intervenţiile combinate - glaucom şi cataractă, se efectuează în conformitate cu ultimele tehnici chirurgicale existente în prezent în lume.

INTERVENȚII CHIRURGICALE PENTRU BOLI RETINIENE

Prin utilizarea unor seturi speciale de instrumentar, intervenţiile chirurgicale pot fi efectuate prin incizii oculare foarte mici (20,23 şi 25 G), care nu mai necesită sutură şi permit o vindecare rapidă.

INTERVENȚII CHIRURGICALE PENTRU STRABISM

În cadrul Onioptic efectuăm intervenţii chirurgicale pentru toate formele de strabism, medicul oftalmolog apreciind cel mai bine necesitatea şi efectul operaţiei asupra deviatiei strabice.

INTERVENȚII CHIRURGICALE ESTETICE

În cadrul Centrului Oftalmologic Onioptic efectuăm reconstrucţii palpebrale şi tratamente estetice la nivelul pleoapelor şi regiunii perioculare, utilizând cele mai avansate proceduri chirurgicale.

CROSSLINKING

Keratoconusul este o boală non-inflamatorie, degenerativă a corneei care se caraterizează prin subţierea și slăbirea progresivă a acestui strat transparent, dispus în partea anterioară a ochiului.

TRATAMENTE LASER

Intervenţiile oftalmologice cu laser sunt minim invazive, nedureroase, care necesită anestezie oculară cu picături. Sunt de o acurateţe şi reproductibilitate mare şi sunt aplicabile în foarte multe afecţiuni oculare.

Programează-te

pentru a beneficia de servicii oftalmologice de excepție